Forside - Stillas

Stillas

Vi ønsker å hjelpe deg til å velge rett stillas til ditt prosjekt. Nedenfor har vi satt opp de mest aktuelle alternativene for henholdsvis private kunder og profesjonelle håndverkere. Trenger du ytterligere informasjon, så ikke nøl med å be om det når du sender din forespørsel. Så skal vi sammen finne det stillaset som du trenger!

Fasadestillas

Våre stillas er kompatible med flere andre typer stillas som selges i Norge. Vi hjelper deg å sette sammen fasadestillas som passer til akkurat ditt prosjekt. Ikke minst er våre fasadestillas enkle og raske å sette opp.
Mer informasjon om fasadestillas

Rullestillas

Vi fører rullestillas til alle formål.

Takket være patenterte koblinger kan bygging, riving og flytting gjøres raskt og enkelt uten ekstra verktøy. Presis plassering og stabilitet sikres med låsbare hjul, justerbare bunnskruer og eventuelt med ekstra støtteben.

I tillegg til egne stillaser fører vi et stort sortiment av rullestillaser fra Jumbo som er en anerkjent leverandør fra Danmark.
Mer infromasjon om rullestillas

Stillaslemmer

Stillaslemmer i plast og aluminium gir deg mange fordeler i forhold til de tradisjonelle trelemmene.
Mer informasjon om stillaslemmer

Spristillas

Delta System tilbyr tre ulike typer spirstillas, henholdsvis i aluminium og i stål.
Mer informasjon om spirstillas

Tilbehør

Vi lagerfører et stort utvalg i tilbehør til stillas. I delelisten kan du se et utvalg av hva vi kan levere. Send oss en forespørsel på det du trenger!
Mer informasjon om tilbehør

Trappetårn

DELTA Trappetårn 3,00×1,60 m (LxB) leveres i alu/stål med 1,50 m og 2,00 m etasjehøyder.

Trappene har en bredde på 0,75 m.
Trappetårnet kan bygges i høyde opp til 64 m.

Mer informasjon om trappetårn